onze vermelding op www.keurmerk.info
Veelgestelde vragen

FAQ / Veelgestelde vragen

 

Hieronder worden enkele vragen beantwoord die vaak aan ons gesteld worden, mocht u nu zelf nog een vraag hebben, dan kunt u deze altijd stellen door ons contactformulier in te vullen.


Hoe werkt het betalen?

 

Wij bieden een aantal veelgebruikte betaalmethoden aan:

  1. Betalen via iDEAL
  2. Betaling onder rembours
  3. Een vooruitbetaling
  4. Betaling bij het zelf ophalen van het bestelde product.

 

Wat zijn jullie contactgegevens?

 

Onze contactgegevens zijn:

Wijmarbouwmachines

Hofteweg 1

7261 ND Ruurlo

Telefoon: 0627575604 of 0573-257045

E-mail:
of

Het is ook mogelijk om via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen.

 

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

 

Dit is afhankelijk van het bestelde artikel, verzendkosten staan vermeld bij het product.

Hoe zit het met de vermelde levertijd?

Wanneer op de site een artikel staat met een levertijd van 2 – 3 dagen, dan betekent dat, indien het artikel voorradig is, binnen 2 -3 dagen na ontvangst van de betaling wordt geleverd. Wanneer een levering langer duurt, wordt u daarvan altijd op de hoogte gesteld, ook kunt u zelf contact met ons opnemen om te informeren naar de verwachte levertijd.

 

Hoe werkt de garantie op producten?

De door ons aangeboden producten worden tijdens de fabricage en voor het verlaten van de fabriek zeer nauwkeurig gecontroleerd en getest op materiaal- en fabricagefouten. De door ons verkochte producten worden hierop dan ook volledig gegarandeerd.
In uitzonderingsgevallen dienen defecte producten aan Wijmarbouwmachines teruggezonden te worden. Na beoordeling worden deze eventueel gratis vervangen of gerepareerd.
Deze garantie is niet van toepassing op producten die door normale slijtage, onoordeelkundig gebruik, onachtzaamheid of misbruik onbruikbaar zijn geworden.

 

Wat moet ik doen als ik klachten heb over het ontvangen product?

Wij als Wijmarbouwmachines streven naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u een slechte ervaring hebben met onze service, af een klacht hebben over het ontvangen product, dan horen wij dit graag. We zullen er dan alles aan doen om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht richten aan of u kunt ons bellen op 0627575604, u krijgt altijd binnen een week uitsluitsel over uw klacht.
 

Zijn de prijzen die op de site vermeld staan inclusief BTW?

 

ja, de prijzen die op Wijmarbouwmachines.nl staan vermeld zijn inclusief 21 procent btw. De prijzen zijn exclusief de mogelijke verzendkosten.